Som en del af vores talentudvikling sender vi hvert år en lille gruppe elever på en uges udveksling på Hayesville High School i North Carolina, USA.

For at blive taget i betragtning til at komme med på denne særlige tur, skal du gå i 3.g, have engelsk på A-niveau og skrive en motiveret ansøgning. Tanken bag denne rejse bygger på den amerikanske tradition  om ”Honours Classes” – rejsen er altså et særligt privilegium for en lille gruppe elever, som skolen vurderer har gjort sig fortjent til og vil få et stort udbytte af denne særlige udvekslingsrejse.

I den lille by Hayesville får eleverne i løbet af en uge et møde med det amerikanske samfund, sprog, skolevæsen og kultur. De skal følge undervisningen på Hayesville High School og indkvarteres privat hos amerikanske familier. En gruppe elever fra Hayesville High School kommer tilsvarende på udveksling i Danmark hvert år.