Talentfulde skrivere

Vi forkæler vores skriftlige talenter med masser af ord.

Fif fra forfatter Cæcilie Lassen

Der er gode råd og masser af skriveøvelser, når de talentfulde skrivere bliver undervist af Cæcilie Lassen. Hun debuterede selv som forfatter, da hun var 16 år, og har i dag udgivet 9 skønlitterære bøger.

Hvert år tilbyder vi en gruppe på omkring 15 elever fra 2.g og 2.HF at blive en del af vores talentudviklingsprogram for talentfulde skrivere. Eleverne, der får dette tilbud, har alle dét tilfælles, at de har en god pen og et godt øje til sproget.

Gruppen mødes cirka en gang om måneden og forkæles med besøg af journalister, forfattere og andre, som har skrivningen som deres erhverv.

Målet er at videreudvikle talentet og lysten til at skrive. Ud over inspiration og ekstra skriveøvelser er målet, at eleverne i slutningen af forløbet forfatter en tekst, som kan publiceres.