Skrevet af Isa og Maja, 3.a:

Dagen i dag bragte en masse nye sydstatstraditioner til programmet. Onsdag endte med at blive lidt længere end forventet, og vi kom derfor sent hjem. På trods af dette skulle vi alle være klar og friske kl 8:00 ved Lecture Hall torsdag morgen! Vi startede morgenen ud med en forelæsning om den amerikanske borgerkrig med læreren Mr. Vardo. Han er meget speciel og meget passioneret, og vi gjorde vores allerbedste for at følge med.

Efter frokost og en lettere kort skoledag tog en del af os ud og så Hayesvilles dæmning. På vejen købte amerikanerne deres kendte Sweet Tea, som er en vaskeægte sydstatsdrikkelse. Det var dog lige sødt nok for de fleste af os, men nu er det prøvet!

Herefter tog vi alle hjem til Emily Thurmond (Majas host) og fik at vide, at vi skulle skifte til noget tøj, der måtte blive beskidt… Så kørte vi i et helt optog af biler til Madelines (Mais host) bedsteforældres hus. Her fik vi alle lov til at ride på hendes heste og nyde solen og varmen.

Så kom den store overraskelse… PAINT TWISTER! De bredte en sort presenning ud og lagde en masse klatter maling, og så blev der ellers spillet twister. Efter et enkelt spil var vi alle fuldstændig dækkede af forskellige farver, men vi fortsatte, til vi alle havde det i håret, ørerne og andre steder, I ikke kan drømme om. Da malingen var brugt, blev vi introduceret til endnu en sydstatstradition… nemlig Slip’n’slides. Den presenning, vi lige havde brugt, blev fyldt med sæbe, og så blev det hele vandet med vandslangen. Derefter var det bare om at tage tilløb og kure på maven ned ad presenningen.

Så hurra for endnu en vellykket dag! Nu vil vi gå i seng, for der venter en spændende dag med Valentines Ball i morgen!

Se mange flere billeder fra Hayesville lige her.

Læs mere om vores talentudvikling i faget Engelsk, hvor man kan komme i betragtning til at komme med på USA-turen her.