Skrevet af Astrid 3.c og Mai 3.v:

Så blev det fredag, og det betyder, at vi har nu været i Hayesville i 5 dage. Fredag bød på mange sjove og MEGET amerikanske oplevelser.

I dag har vi set, hvilke “classes” de amerikanske elever fra Hayesville bliver tilbudt på skolen – og vi kan kun sige, at det er noget ud over det sædvandlige. De har klasser, som hedder “foods”, “nursing fundamentals”, “game base learning” og “aviation”.

I “foods” lærer de at lave mad, i “nursing fundamentals” lærer de at tage omsorg, i “game base learning” lærer de taktik i spil, og i “aviation” lærer de at flyve et fly.

Efter at have set de forskellige klasser, tog vi “the activity bus” til Young Harris College, hvor vi fik rundvisning på campus og så en film om jordens tilblivelse i deres planetarium.

Under filmen i planetariet må vi nok ærligt indrømme, at alle fik en lille en på øjet – ups… Men det var okay, for dette gjaldt også lærerne, som grundet det meget kompakte program var helt udmattede;))

Helt nyudhvilede skyndte vi os hjem alt, hvad bussen kunne klare, i håb om at have nok tid til at shine os op til ’The Lovestruck Dance’. Dette dance blev holdt på ’The Black and Gold’, hvor alle deres fester bliver afholdt. Det var helt bestemt en unik, sjov og helt igennem amerikansk oplevelse.

Da vi ankom til ’The Black and Gold’, sad sheriffen og skolens vicerektor klar til at tage imod biletterne (som tro til temaet var HELT lyserøde!!!!)

Alle pigerne kom i deres fineste puds og alle drenge i deres flotteste klæder. De var alle utroligt imødekommende og nysgerrige på, hvad den danske (party)kultur er. Der var flere, som ville have taget billede, og så var de helt på at lære dansen til “Hot” med Nik og Jay.

Efter festen tog vi hjem til en af de amerikanske piger for at holde “bonfire”, som egentlig bare er et bål, man samles om (mega hyggeligt). Da vi kom til hendes hus, stillede vi bilerne og blev kørt de sidste par meter på ladet af en KÆMPE truck, som ligeså godt kunne have været en monstertruck!

Det har været en fantastisk dag med en masse fantastiske og uforglemmelige oplevelser.

Se mange flere billeder fra Hayesville lige her.

Læs mere om vores talentudvikling i faget Engelsk, hvor man kan komme i betragtning til at komme med på USA-turen her.