Om lørdagen skulle vi mødes på skolen, hvor der ventede en bus på os. Den skulle tage os til Chattanooga, og vi kørte i cirka 2,5 time. Vi skulle høre om slaget ved Chickamauga, som blev udkæmpet i 1863 i september. For foden af det bjerg, som vi stod på, havde nogle soldater kæmpet under krigen.

Da vi havde hørt oplægget færdigt, kørte vi videre i bus og satte os ved et stort græsareal med bænke samt en lille bæk med en bro i midten. Da vi var færdige med at spise de sandwich, vi havde fået med, skulle vi ud at hike. Det var vildt hårdt at gå op af det lille bjerg, og da vi var nået op på toppen, gik nogle af os igennem nogle bjergstykker. Vi kom langt ud, men til sidst blev vi nødt til at vende tilbage og gå mod vandfaldet. Vandfaldet var så smukt, og vi stod længe og kiggede på det.

Aftenen brugte vi på at tage ind til Tennessee og kigge os omkring. Vi spiste på en sportsbar, der hed ”Buffalo Wild Wings”, hvor deres specialitet var, ja, kylling. Da klokken var mange, drog vi hjemad mod Hayesville.

 

Se mange flere billeder fra Hayesville lige her.

Læs mere om vores talentudvikling i faget Engelsk, hvor man kan komme i betragtning til at komme med på USA-turen her.