Skrevet af Astha og Marcus, 3.a:

Så er vi klar, kufferterne er pakket, pladserne i flyet er fundet, og turen til Atlanta kan nu gå i gang. Men først har vi lige en flyvetur på omkring 12 timer, og det er med en mellemlanding i London. De mange timer bliver brugt på flere korte lure, masser af film og ellers ren spænding på, hvad vi skal til at opleve.

Vi lander endelig i Atlanta, får hurtigt vores kufferter og skal nu til at gå ud velkomsthallen, hvor alle vores dejlige amerikanere står klar med skilte og fantastisk humør til at tage imod os!

Dagen efter (tirsdag) skal vi tidligt op, vi skal møde i skole fra 8.00-15.00, og på citywalk i deres lillebitte by.

Efter byvandringen tog nogle af os hjem til en af amerikanerne (Thomas), som havde stillet skydebane op til os, hvor vi fik lov til at skyde. Det var en vild oplevelse!

Ved en 18-tiden tog vi tilbage til Hayesville High School for at se lidt af en basketkamp. Stemningen var høj, og det var sjovt at se, at de gik så meget op i det.

Vi gik tidligt fra basketkampen, da vi skulle hen og danse “Country Dance”. Det var meget sjovt at prøve, også selvom vi alle var lidt forvirrede i nogle af dansene og ikke rigtig kunne følge med.

Se mange flere billeder fra Hayesville lige her.

Læs mere om vores talentudvikling i faget Engelsk, hvor man kan komme i betragtning til at komme med på USA-turen her.