Vigtige datoer:

Inden 1. marts skal du have udfyldt en ansøgning på optagelse.dk

Den 7. marts sender vi per e-mail en såkaldt kvitteringsskrivelse ud, hvor du kan læse, om du er blevet optaget på Hvidovre Gymnasium & HF.

Den 1. juni afholder vi introduktionsaften – Sommertræf – for alle nye 1.g’ere, hvor du møder dine nye klassekammerater.

Den 10. august er første skoledag.

OBS! Det er meget vigtigt, at du har oplyst os din rigtige, aktuelle mailadresse, for det er den vi skriver til, når du er optaget på skolen.

På vores gymnasium bliver du som elev mødt af lærere, der har interesse for netop dig, prioriterer at opbygge et godt forhold til dig og arbejde sammen med dig for, at du klarer dig endnu bedre, end du selv tror, du kan.

Det er også, hvad eleverne siger, hvis du spørger dem.

Nedenfor kan du læse, hvorfor Jasmin, Mathias og Marcus  er så glade for at være elever netop her.

Til venstre kan du læse, hvordan du kan besøge og komme ind på skolen.

Jasmin, 3v

“Dét, som jeg helt klart bedst kan lide ved skolen, er, at der er plads til forskelle, og at vi alle er velkomne og mødes med smil på gangene.”

“Studieretningerne og undervisningen er mega fed, fordi man har nogle lærere, som engagerer sig i en god undervisning og samtidig kan gøre den spændende og sjov.”

“Det bedste ved det sociale liv på HvG er helt klart festerne og fredagscaféerne. Her er vi gode til at finde sammen på kryds og tværs af klasser og årgange.”

Mathias, 3.c

Mathias

“Lærerne er vildt forberedte, de smider næsten alt, hvad de har i hænderne og går amok på tavlen og er glade for at være her, og det smitter os andre. Lærerne er gode til at forklare dig, hvis der er noget, du ikke forstår.”

“Den store grund til, at jeg valgte stedet her, var, at jeg skriver noveller i min fritid. Og her kan jeg komme med i Talentfulde Skriver-programmet.”

“Her er man accepteret, som man er. Der er ikke mobning og hierarki. Jeg snakker også med 3.gere, og HF’ere og STX’er snakker sammen på tværs. Sådan er det ikke mange steder.”

Marcus, 3a

“Dét, som gør, at jeg er rigtig glad for at gå her på gymnasiet, er den gode stemning. Jeg elsker, at alle kan med alle, og at der intet hierarki er blandt årgangene.”

“Jeg elsker de mange muligheder, gymnasiet her tilbyder, her er noget for stort set alle. Det er lige fra forskellige udvalg, hvor man kan være med til at styre, bestemme eller sågar ændre noget her på stedet, til de mange rejser vi får tilbudt i løbet af de 2-3 år, man går her.”

“Det bedste ved at gå på HvG er helt klart stemningen. Man føler sig altid velkommen, og fordi gymnasiet her ikke er det største, så lærer man hurtigt elever fra de andre årgange og klasser at kende – hvilket hurtigt gør det trygt og behageligt at bevæge sig rundt.”