GIF er en 1-årig dansk studentereksamen for fremmedsprogede med opholdstilladelse i Danmark.

Med et eksamensbevis fra GIF i hånden, kan du få adgang til de fleste videregående uddannelser på lige fod med danske studenter og HF’ere.

For at blive optaget på GIF skal du opfylde følgende optagelseskrav.

Du skal:

• Have mindst 12 års skolegang, svarende til en studentereksamen, i dit hjemland
  • Være dygtig til både skriftlig og mundtlig dansk
  • Have bestået Dansk D-niveau (10. klasse) med karakterne 4/4. Vi behandler også ansøgninger, hvor Prøve i Dansk 3/Danskuddannelse 3, modul 5 er bestået med karaktererne 7/7/7 efter den nye karakterskala  – svarende til 9/9 efter den gamle skala.
  • Have mindst 4 års engelsk svarende til 10. klasse
  • Have bestået en eksamen svarende til matematik på B-niveau, hvis du ønsker optagelse på Matematisk GIF

Hvis du er kvalificeret til optagelse på GIF, vil du blive indkaldt til en samtale med en studievejleder.

Du skal medbringe opholdstilladelse og originale eksamensbeviser, både fra dit hjemland og fra Danmark, til denne samtale.

Download et ansøgningsskema til GIF her >

Læs nærmere om GIF her >

Få svaret på de mest almindelige spørgsmål om GIF her >