Helle Simonsen (nr. 2 fra venstre) og Maria Poulsen (længst til højre) repræsenterer Danmark – og Hvidovre Gymnasium & HF – ved Vinter-OL.

Da de tog deres studentereksamen på gymnasiet (der dengang hed Avedøre), var de allerede på ungdomslandsholdet i curling. Nu har de alle spillet på landsholdet i en hel del år, og i øjeblikket oplever de et af karrierens helt store højdepunkter, med deltagelsen ved Vinter-OL i den russiske by Sochi.

Rasmus Stjerne Hansen (student 2007), Helle Simonsen og Maria Poulsen (studenter 2003) har alle taget deres studentereksamen i Hvidovre, og repræsenterer nu Danmark ved OL:

“OL er en kæmpe oplevelse, og noget vi har arbejdet meget hårdt for at deltage i. Curlingturneringen er jo ligesom et normalt mesterskab for os, men alt det udenom gør det til en oplevelse for livet”, fortæller en glad Maria Poulsen, direkte fra Sochi.