Det er kun en uge siden, at Politiken offentliggjorde sin konkurrence om prisen som Danmarks Bedste Lærer, og allerede nu er 5 af Hvidovre Gymnasium & HFs lærere blevet indstillet af deres elever.

Hvert år udsender dagbladet Politiken en landsdækkende konkurrence, hvor elever i blandt andet gymnasiet kan nominere deres lærer som landets bedste lærer.

Frem med lommetørklædet

Det er smukke og flotte ord, som gymnasiets elever skriver om deres lærere. Herunder er et udpluk – og hvis du vil læse de fine tekster i deres fulde længde, finder du dem via dette link, hvor du skal finde Hvidovre Gymnasium & HF på kortet og klikke.

Om Anders K: “Der er altid plads til en snak og en masse grin, og man føler virkelig, at man kan snakke med ham på et helt andet plan end dét, at han kun er lærer.”

Om Christer: “Han er en lærer med en stor personlighed og et endnu større hjerte.”

Om Malene: “Hun er en lærer, der sætter tiden af til sine elever i fritiden og hjælper sine elever b.la. under deres SSO-forløb, hvor hun snakkede i telefon med dem kl. 23 om aften.”

Om Mimi S: “Undervisningen er meget inddragende og motiverende for eleverne.”

Om Sanne H: “I en tid fyldt med besparelser og nedskæringer, holder Sanne stadig eleverne som første prioritet og bruger glædeligt hendes korte frirum på os.”

OBS: Konkurrencen løber til den 4. april, så der er stadig masser af tid til flere indstillinger.