Som det eneste gymnasium i landet vil Hvidovre Gymnasium & HF fra næste år kunne tilbyde mediefag på A-niveau, dvs. det højeste faglige niveau, man kan have i gymnasiet.

Mediefag A vil give eleverne konkrete erfaringer med filmproduktion. Det kommer til at foregå i samarbejde med lokale kræfter som Station Next og Filmbyen i Avedørelejren, som giver eleverne mulighed for at lære af professionelle folk fra branchen. Dertil kommer et samarbejde med TV2 Lorry, der tilbyder eleverne en kanal, så deres produktioner når ud til omverdenen.

Det bliver i det hele taget en anvendelsesorienteret og karriererettet uddannelse, som vores mediefagslærere allerede er i fuld gang med at planlægge – og de glæder sig meget til, de første elever starter på linjen.