Der blev gået til opgaven med stor entusiasme, da først eleverne i 2.a og siden brobygningseleverne fra Engstrandskolen prøvede kræfter med at programmere. Ved hjælp af koder fik de skabt forskellige figurer, bragt dem til live og ført dem gennem diverse baner.

Eleverne blev dermed en del af det amerikanske initiativ Hour of Code, som er en times introduktion til at programmere. Det foregår alt sammen via Hour of Code’s hjemmeside, som er designet for at afmystificere kode og vise, at alle kan lære det grundlæggende indenfor programmering.

Hour of Code er organiseret af Code.org, en offentlig frivillig organisation som arbejder for at få flere unge mennesker til at interessere sig for datalogi og programmering.

Læs mere of Hour of Code og prøv slev kræfter med at programmere på www.hourofcode.com/dk