Skolens Idræt B-hold har i længere tid haft dans på skemaet i idrætstimerne. Undervisningen skal ende ud i, at eleverne selv planlægger og fremfører en dans.

For at aflure tricks fra de allerbedste fik to af Idræt B-holdene den unikke mulighed at møde nogle af landets bedste dansere torsdag den 11. februar. Eleverne var så privilegerede at få lov at se en særforestilling af den Reumert-belønnede danseforestilling ‘7 runer.’

Efterfølgende blev eleverne undervist af de professionelle dansere i nogle af elementerne fra danseforestillingen – for eksempel “popping”, “tetris”, akrobatik og “electric boogie.”

Alt i alt gik eleverne fra dagen med bagagen fyldt op til randen med inspiration og tricks til deres kommende, afsluttende danseprodukt.