Hvert år dyster gymnasieelever fra hele Sjælland, om hvem der har lavet den mest fuldendte eksamens-filmproduktion, når der afholdes elevfilmfestival på Cinemateket.

Stærk film
Til dette års elevfilmfestival er der naturligvis også en stærk filmproduktion med fra Hvidovre Gymnasium & HF. Det er filmen ‘Døgnet’, som vandt flere priser ved HvG’s store filmfestival i foråret.
Du kan se eller gense ‘Døgnet’ her >

Det er efterhånden nogle år siden, at vores gymnasium har vundet den prestigefulde Elevfilmfestival ØST, så der er store forventninger til dette års film.

Værtinde fra HvG
HvG er også repræsenteret med Mia Dubgaard Kjellberg fra 1.a, der sammen med en elev fra Nørre G udgør årets værtspar. Derudover er vores egen mediefagslærer Iben Engberg en af de bærende kræfter bag elevfilmfestivalen.

Facts

• Elevfilmfestival Øst afholdes lørdag den 31. januar 2015 kl. 11-17 på Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København
  • Der er fri adgang til filmfestivalen og afterpartyet, hvor der vil være masser af lækker filmmusik
  • Gruppen bag årets elevfilmfestival vinder både 2000 kr og et kursus på Filmskolen i Filmbyen i Århus