Fish and Chips, Big Ben, Shopping og The British Museum var blot nogle af de ting, der stod på dagsordenen for nogle af skolens elever i forrige uge.
Det skriver elev Mia Barner Jensen, der var med på turen, om her:
Mia Barner Jensen

HVG’s elever, der har engelsk på A-niveau, havde i sidste uge mulighed for at tage en tur til London. Turen spændte sig over 4 dage og var nogle oplevelsesrige nogle af slagsen.

Torsdag den 3. marts var dagen, hvor eleverne forlod Danmark og ankom til Gatwick lufthavn sent om aftenen. Det meste af aftenen gik med at pakke ud og finde mad, og så gik turen ellers mod værelserne, som eleverne skulle forlade 8:30 næste morgen.  Herefter blev gruppen på 39 elever splittet op i 3 grupper, og så gik turen ellers gennem byen for at se Londons gader. De 3 grupper mødtes igen ved Shakespeare’s Globe, hvor eleverne fik en guidet tur.

Herefter havde eleverne fri mulighed til at gøre, hvad de havde lyst til, og først kl. 23 skulle nogle af eleverne mødes igen, hvor de skulle ind og se engelsk comedy, når det er bedst, i Comedy Store.

Elever foldede sig ud som Shakespeare

Vækkeuret ringede igen næste morgen, hvor eleverne havde to muligheder: Enten at tage på Imperial War Museum eller at tage hen og se Tower of London.

Herefter var der igen fri leg, hvor eleverne selv bestemte, hvad de ville.

Søndag var dagen, hvor elever og lærere skulle forlade London. Men først om aftenen, så der var stadig tid til at tage på The British Museum, hvor eleverne blandt andet skulle skrive et digt om marmorskulpturerne i bedste Shakespeare-stil.

Efter at have fået brugt blyanten og hjernen havde eleverne igen mulighed for at bestemme, hvad de selv ville, og kl. 15 skulle alle mødes på hotellet, hvor den lange tur mod Københavns lufthavn begyndte.

Lidt i 24 om aftenen landede lærere og elever på dansk jord. Der blev sagt tak for denne gang, og alle gik hver til sit efter en lang, men fantastisk weekend i Londons gader.

Se alle Mia Barner Jensens billeder fra turen i galleriet her.

panorama-sækkepibe-karrusel

selfie