Der er tradition for et fabelagtigt solskinsvejr sidste skoledag på Hvidovre Gymnasium & HF. Således også i år, hvor morgentågen pludselig lettede, da rektor Kirsten Jensen fra scenen i Festsalen kunne afsløre, hvilke fag den enkelte elev skal op i til eksamen den kommende måneds tid.

Der var plads til både fortvivlede miner hos nogle og jubelscener hos andre. Alle bekymringer om eksamenslæsning blev dog lagt på hylden for en stund, da alle samledes ude på græsset i “Haven”, hvor Caféudvalget havde gjort klar til en hyggelig afslutningscafé. Her blev der solgt kolde øl og vand til studentervenlige priser, med mulighed for at spille bold, strandtennis, ølbowling eller bare sidde i græsset og få lidt sol på maven.

Traditionen tro blev badebassin og vandpistoler også fundet frem, og der udspillede sig til tider en vild og festlig vandkamp med masser af grin og hvin til følge.

Du kan se udvalgte stemningsbilleder fra dagen i Billedgalleriet og på Hvidovre Gymnasium & HFs Facebook-side.