Siden efteråret har 20 talentfulde elever fra Frydenhøjskolen, Langhøjskolen og Hvidovre Gymnasium & HF mødtes en gang om måneden til fælles undervisning i faget naturgeografi. Fokusområdet for undervisningsseminarerne har været Island, og de videbegærlige unge mennesker er kommet omkring emner som blandt andet vulkaner, Islands socioøkonomiske forhold og geologi.

Elever blogger løbende
I den kommende uge får eleverne fyldt praksis på deres teoretiske viden, når de rejser til Island for at lave feltstudier. Undervejs på rejsen skal eleverne tage billeder af deres oplevelser, ligesom de hele ugen vil blogge på www.hvidovregymnasium.dk/blog.

De har desuden fået til opgave at skrive en række faglige artikler om emnerne landbrug, glaciologi, geomorfologi, energiressourcer og vulkanisme. Disse artikler vil i ugerne efter rejsen blive bragt i Hvidovre Avis.

Fernisering af udstilling
Derudover deler ’Talenter på Tværs’ deres oplevelser med resten af Hvidovres borgere ved at skabe en udstilling om Island, der vises på Hvidovre Hovedbibliotek fra den 12. maj og en måned frem. Der er fernisering af udstillingen tirsdag den 12. maj kl. 10.00, hvor alle interesserede er mere end velkommen.