Der var både dømt højt solskin og højt humør, da mere end 600 HvG-elever og 70 lærere havde en festlig Idrætsdag fredag den 5. september. Alle klasser var i dagens anledning klædt ud i hver sit særlige tema og dystede dagen lang i alskens aktiviteter lige fra fodbold og tovtrækning til ballon-dart og sportsquiz.

Idrætslærerne havde sørget for et intenst og tætpakket program, der blev rundet af med den traditionelle afslutningsstafet, hvor hver klasse stillede med 4 piger og 4 drenge, der skulle forsøge at løbe sejren hjem.

Efterfølgende samledes alle i kantinen til den store præmieuddeling i de forskellige discipliner. Den prestigefyldte og eftertragtede pris for “Bedste udklædning” gik i år til 3.b. for deres detaljerede, charmerende og originale udklædning fra Harry Potter-universet.