Det blå glimmerforhæng, som alle eleverne skulle igennem for at komme ind til gallafesten den 8. april, glitrede om kap med de skinnende helium-balloner i loftet, pigernes smykker og broderede kjoler, fyrenes lak-skinnende hår og det farvede lys fra DJ’ens diskokugler.

IMG_0664

Alle elever så bragende godt ud, og særligt afgangseleverne havde givet den ekstra gas og troppede op i smukke, lange kjoler, jakkesæt, pudsede sko og tårnhøje hæle.

IMG_0574

Rektor Kirsten og vicerektor Tania bød alle afgangseleverne velkommen, da de glade 3.g’ere og 2.HF’ere ankom i limousiner og partybusser.

IMG_0550

Herefter gik turen ad den røde løber ind til selve festen, hvor der var god stemning, fotografering af par, dans i Salen og naturligvis lancier.

IMG_0767

I galleriet her kan du se alle de skønne billeder fra den festlige aften.