Er man tidligere elev på HvG, ved man som regel, hvad FFF står for: Første Fredag i Februar. Det er en årlig begivenhed, hvor tidligere STX-, HF- og GIF-elever inviteres til cafe på gymnasiet med øl, kaffe, kage, snacks – og vigtigst af alt deres gamle gymnasiekammerater og lærere.

I år, fredag den 5. februar, var cafeen en ekstra stor succes med endnu flere gæster end sidste år, som kom fra en helt masse forskellige årgange. “Hvor er der sket meget siden sidst,” sagde nogle, mens det for andre kun var et halvt års tid siden, de forlod gymnasiet med eksamensbeviset i hånden og studenterhuen på hovedet. En gruppe kunne fejre så meget som 10 års jubilæum, mens nogle enkelte havde endnu flere år på bagen.

Gensynsglæden var ikke blot stor mellem de tidligere elever, men også mellem eleverne og deres lærere, der også var mødt talstærkt op.

Der blev udvekslet masser af grin, anekdoter og røverhistorier, og vi glæder os allerede til at se vores skønne gamle elever til næste FFF.

Se flere billeder her.