Kirstens dobbeltgænger gav eleverne smil på læben under årets julerevy, som er en fast del af juleafslutningen. Der var ganske enkelt ikke noget at tage fejl af, da uddannelsesleder Jørgen Jensen pludselig stod der i en knaldrød damejakke. Det var blot et af en række drønhumoristiske elementer i revyen, der som altid havde en skæv vinkel på skoleåret.

Revyen blev krydret af lærerbandet, der gav den gas med lækre numre som Joe Moes ‘Million’ og en jazzet version af hittet ‘All about that bass’.

Efter showet blev der i vandrehallen givet krammere på kryds og tværs, inden alle gik på en velfortjent og lang juleferie.

Vi ses igen mandag den 5. januar!

– Tak til Mia Barner fra 2.v for at have taget billeder under årets juleafslutning.