Der var liv på gangene til vores Informationsaften.

F’rst var der velkomst i Salen, hvor der var musik fra teatertruppen, og taler ved Hvidovre borgmester og formand for Hvidovre Gymnasiums bestyrelse, Helle Adelborg, og vores allesammens rektor Kirsten.

Bagefter blev gæsterne sluppet løs på gangene.

I år fik de valget mellem at gå rundt til faglokalerne på egen hånd eller at blive vist rundt af vores lærere og elever.

Kemilærer Asbjørn var trukket i sin røde kittel, og eleverne viste, hvordan man laver bolsjer. I Biografen kunne man se den medrivende spillefilm, Ørnebroderskabet, en western, som nogle af mediefagseleverne har lavet i deres fritid, og som de selv spiller hovedrollerne i.

I Vandrehallen var der også gang i den i de mange stande. Her kunne man få en snak med lærerne eller høre om elevernes forskellige grupper, f.eks. Elevråd og Festudvalg.

Du kan se billeder fra Informationsaften her.