Piraterne, charterturisterne, bondemændene, feerne – de var alle sammen overraskende upåvirkede af, at det dryppede på dem hele fredag den 8. september. Eleverne troppede op til årets Idrætsdag med udklædning og kampgejst, som varede hele dagen – til trods for, at regnen gjorde det samme.

Eleverne kastede sig hovedkulds (bogstaveligt talt) ud på de glatte græsbaner på gymnasiets idrætsplads og gav den fuld skrue i discipliner som fodbold, ultimate og tovtrækning. En gang imellem fik de et afbræk fra de mørke skyer inden for gymnasiets mure, hvor de dystede mod de andre klasser i hockey, volley, cykling og dart. Det var klasse mod klasse – og indimellem mødte eleverne lærerholdet, som de dystede mod.

Dagen blev afsluttet af stafet på plænen, hvor det var alle klasser mod hinanden.

Piraterne sejlede afsted med sejren

Den største og mest prestigefyldte konkurrence af dem alle – som det er hvert eneste år – var naturligvis udklædningskonkurrencen. Der var mange gode bud: Grease-klassen med anderumpe og pomade i håret, Barbie-klassen med Ken’er og Barbie’er (som løb med prisen for bedste step-konkurrence til tonerne af Aquas ”I’m a Barbie-girl”), bondemands-klassen med hjemmelavet John Deere-traktor, halm og ko, og klassen, der var trukket i charterferie-kluns og havde medbragt en kæmpe (!) oppustelig badedyrs-svane.

Prisen for bedste udklædning gik dog til 3c, der de tre foregående uger i al hemmelighed havde arbejdet på et meget imponerende piratskib, bygget på en indkøbsvogn, og som kom med anker, skattekort og en kiste fyldt med (chokolade-)guldmønter. Eleverne havde naturligvis klap for øjnene, pirat-outfit og sabler.

Dagens store tabere: Vejrguderne

Idrætsdagen blev direkte afløst af Sportscafeen, som Cafeudvalget havde arrangeret. Her kunne der gøres status over dagen over en sodavand eller øl: En masse glade elever, en lettet idrætslærertrup (der havde stået for dagen og frygtet for, hvordan vejret ville påvirke dagen) og kun få skader trods mudderpøle og glat græs: 1-0 til eleverne vs vejrguderne!

Se mange flere billeder fra dagen lige her!