Studiestart august 2016

Velkommen til dig, der starter på Hvidovre Gymnasium & HF til august 2016. Vi glæder os til at modtage dig!

IMG_2489

Alle vores førsteprioritetsansøgere har allerede modtaget brev fra os om optagelse, og andre elever, som bliver tilbudt en plads, har forhåbentligt modtaget brev i dag, 18. maj.

• Alle kommende 1.g-elever er inviteret til et arrangement onsdag den 15. juni kl. 17.00-18.30 på gymnasiet. Her vil du blive budt velkommen af rektor Kirsten Jensen, og du vil møde dine kommende klassekammerater, nuværende elever, repræsentanter fra vores elevråd samt nogle af dine kommende lærere. Vi glæder os til at se dig!
    OBS: Dine forældre er også velkomne, hvis de vil. Mens du lærer dine nye klassekammerater at kende, vil der være information og oplæg om gymnasiet til dem i et separat lokale.
  • Første skoledag for nye 1.g-, 1.HF- og GIF-elever er torsdag den 11. august. Du kan finde information om skolestart her på hjemmesiden (blandt andet i ‘Kalenderen’), inden vi går på sommerferie sidst i juni. Vi ser frem til at modtage dig!

IMG_2484

Stadig plads på HF og GIF

1.HF-klasserne og GIF-klasserne, der starter 11. august, er endnu ikke helt fyldt op, så du har stadig mulighed for at søge om optagelse.

Du kan søge via www.optagelse.dk eller ved at ringe direkte til os på telefon 36 34 34 34.