Det gode ved Hvidovre Gymnasium er de gode lærere. Der er et godt forhold mellem lærerne og eleverne her, både i og uden for undervisningen. Vi hilser på dem på gangen, og de får os til at føle os tilpas.” Mariam-2

Sådan siger Mariam Suliman, der går i 2.g på Hvidovre Gymnasium & HF. Hun bliver bakket op af sin medstuderende Mathias Rinaldo fra 1.g:

”Lærerne er vildt forberedte, de smider næsten alt, hvad de har i hænderne og går amok på tavlen og er glade for at være her, og det smitter os andre.”Mathias-2

Tirsdag den 19. januar fra klokken 19-22 holder gymnasiet informationsaften for interesserede unge. Her kan du på egen krop mærke den gode stemning og snakke med både elever og lærere – for eksempel Ida Andersson, der underviser i samfundsfag, og som føler den samme gode forbindelse til eleverne, som de gør til hende:

IA-web
”Eleverne tør spørge, fordi de føler sig trygge, og der er en stemning af, at der læres noget nyt. Jeg synes, det er en fest”.

Gode forhold betyder dygtige elever

”Vi tror på og kan se, at det gode forhold mellem vores elever og lærere betyder, at eleverne klarer sig bedre, end de selv forventer. Vi tror på vores elever, selv når de ikke tror på sig selv,” siger gymnasiets rektor Kirsten Jensen.KL-1-endelig

Hende kan du også møde til informationsaftenen, ligesom du kan se skolen, få smagsprøver på undervisningen og få info om studieretningerne på både STX og HF.

Her finder du programmet for informationsaftenen den 19. januar.

Du kan også få et indtryk af elevernes hverdag, fester, ture og arrangementer i vores billedgalleri.