I april 2014 rejste en gruppe på 10 elever fra Hvidovre Gymnasium & HF af sted på masterclass til Island i faget naturgeografi. Masterclassen blev udbudt sammen med Borupgaard og Næstved Gymnasier. I april 2015 bliver det succesfulde samarbejde genoptaget, når turen igen går til Island.

Om masterclass i naturgeografi
Den overordnede tanke med projektet er at give deltagerne mulighed for at studere de naturgeografiske processer i felten, samt at løfte det faglige niveau til et stadie, det ikke er muligt at nå i den daglige undervisning.

Elever blev journalister
Efter rejsen skrev eleverne fra masterclassen en række artikler, som blev offentliggjort i et særnummer af fagbladet Geografisk Orientering. Du kan i særnummeret læse om motivationen og tankerne bag projektet, naturgeografi som fag i gymnasiet og projektets konkrete udformning og indhold.

Island: Naturgeografi i Naturgeografi – et særnummer (Del 1) >
Island: Naturgeografi i Naturgeografi – et særnummer (Del 2) >

To Islandsture i 2015
Vil du gerne opleve Island med hakke og pigsko som eleverne fra dette års masterclass? Så har du hele to chancer for at komme af sted i 2015.

Læs om muligheden for at blive en del af dette års masterclass eller målrettet brobygning her >