Festen var en del af organisationen Alkohol & Samfunds landsdækkende kampagne for at sætte fokus på alkoholmisbrug, og de lokale initiativtagere til festen var Pulsen Hvidovre, TUBA, Headspace Hvidovre og Sundhedsplejen i Hvidovre. Budskabet? Man kan sagtens feste uden alkohol!

De lokale foreningsfolk havde i al hemmelighed aftalt med gymnasiets ledelse at få alle elever samlet i skolens festsal præcis klokken 12.30, hvor der så blev holdt et kort oplæg fra de lokale foreninger – som også havde stillet infoboder op i Salen – om alkoholmisbrug og om, hvor man kan få hjælp, hvis man selv eller ens nærmeste kæmper med at alkoholproblem.

Herefter blev der sat gang i musik, røgmaskine og servering af gratis, alkoholfrie drinks, mens eleverne enten kastede sig ud på dansegulvet, fik en snak med de lokale foreningsfolk i boderne eller nød deres ingefærshots og juice-forfriskninger rundt ved bordene.

–> Her kan du se et klip fra festen fra Tv2 Lorry, der kiggede forbi.