Der var skønsang, trompet fra vicerektor, skuespil og endda en omgang line dance, da skolens lærere fremviste den julerevy, som de i hemmelighed havde brygget på op til juleafslutningen den 22. december.

Eleverne bakkede godt op om numrene og de små sketches indimellem, hvis historie tog udgangspunkt i alle gymnasielæreres skræk: Mangel på kaffe!

Lærerne på scenen fremviste både skuespil, line dance med dertilhørende cowboy-outfit og dans med kæmpe stjernekastere, alt imens lærerne på musikpodiet underholdt med numre i vidt forskellige genrer og lige så forskellige instrumenter. Og hele showet sluttede af med en gæsteoptræden fra skolens nyligt pensionerede uddannelsesleder Jørgen, som i dagens anledning kom tilbage iført paryk og rød jakke i skikkelse af – rektor Kirsten.

Kirsten

Efter revyen sendte rektor Kirsten Jensen eleverne – der nu forhåbentligt havde et smil på læben – på velfortjent juleferie.