Da skolens elever – i særdeleshed afgangseleverne – luftede deres fine nyindkøbte kjoler og jakkesæt til årets gallafest, gjorde de det på en lige så nyindkøbt rød løber, som skolen have fået leveret blot to dage før festen. Både den og de flotte elever kom virkelig til deres ret i solskinnet, som strålede ned på Hvidovre Gymnasium & HF denne fredag den 4. maj.

Indenfor fortsatte farveorgiet med kæmpe balloner og borde pyntet med blomster og lys.

Der var portrætfotograf inden døre, lancier for først afgangseleverne og derefter resten af skolens elever, senere hen DJ, der holdt de mange elever på dansegulvet travlt beskæftiget, og naturligvis lærere, der også var trukket i det fine tøj for at se deres elever danse og hygge sig – kort sagt var der lige præcis alt dét, der hører sig til en rigtig god og gennemført gallafest.

Vil du se endnu flere billeder fra festen, så kig med her.