Kan du godt lide musik, sang, dans, at være på – og ikke mindst få et fællesskab med andre elever på tværs af årgange og klasser? Så skal du læse videre – hvadenten du er kommende eller nuværende elev.

Sidste år afholdt vi med stor succes musicalen ‘Døren’ – i år vil vi gentage succesen med en ny musical, ‘Kig op’.

Eleverne er drivkraften

Ligesom sidste år er det vores egen elev Mikkel Nordfang Philipsen, der har masser af erfaring og også er uddannet i at skrive og instruere musicals, der bliver den ledende kraft bag musicalen. Han har allerede dannet sig et helt produktionshold blandt vores elever. Nu mangler vi at få skuespillere, sangere, dansere og musikere med!

Derudover vil en håndfuld lærere og personale give hjælpende hænder og sparring med under vejen.

Vigtige datoer

Vi vil løbende orientere om vigtige datoer i forbindelse med musicalen, men indtil videre skal du skrive dig disse bag øret:

• Den 14.-18. august vil Mikkel eller andre fra produktionsholdet stå i vandrehallen/på skolen, så du kan få mere info og stille spørgsmål
  • Den 23. og 24. august er der audition for alle interesserede
  • Den 25., 26. og 27. august er der første øveweekend for hele holdet. Det foregår på gymnasiet
  • Den 6., 7. og 8. oktober er der anden øveweekend for hele holdet.

Udover øveweekenderne vil være være prøve på forskellige scener hver uge

Vi regner med, at musicalen får premiere sidst i efteråret. Endelig dato følger.

Hvad skal musicalen handle om?

I denne video kan få mere at vide om plottet i musicalen:

Her kan du se billeder fra sidste års musical ‘Døren’

Du kan også se denne lille film om, hvordan det var at være med i sidste års musical: