Rygterne svirrer. En live-reporter fra fremtiden melder det. Rektor Kirsten Jensen er højst sandsynligt blevet kidnappet af rumvæsener. Yderligere skulle androider fra rummet have forklædt sig blandt skolens elever, for at sænke elevernes faglige niveau, og i sidste ende sørge for, at deres SU bliver taget fra dem! Det er optakten til en katastrofe uden ende. Hvad der nu skal ske, vil forhåbentlig blive afsløret under Hvidovre Gymnasium & HFs årligt tilbagevendende Filmfestival!

Masser af film-godter

Som altid vil det være en perlerække af elevernes bedste filmproduktioner fra det forløbne år, der skal konkurrere om de eftertragtede filmpriser. En fagjury bestående af professionelle filmfolk vil uddele priser i kategorierne: Bedste lyd, Bedste klipning, Bedste manuskript, Bedste billede – og selvfølgelig: Bedste film.

Endelig uddeles Publikumsprisen til den filmproduktion som er publikums favorit.

Det er ikke uden grund, at der er lagt op til rumkrig mellem eleverne på Hvidovre Gymnasium & HF. For udover æren af at vinde prisen for Bedste film, går vinderen af denne pris videre til den landsdækkende konkurrence “Elevfilmfestival 2014″.

Du kan læse mere og holde dig opdateret om seneste nyt på Hvidovre Gymnasium & HF’s Facebook-side.