I tirsdags kunne eleverne fra talentudviklingsprojektet Talenter på Tværs nyde synet af deres faglige artikler og fotos fra feltstudierne i Island, da der var fernisering af deres udstilling om Island på Hvidovre Hovedbibliotek.

Borgmester Helle Adelborg holdt en tale ved åbningen af udstillingen, hvor hun understregede vigtigheden af denne type faglige samarbejder mellem de lokale folkeskoler og Hvidovre Gymnasium & HF.

Udstillingen skal videreformidle den naturgeografiske viden om Island, som de 20 elever fra Frydenhøjskolen, Langhøjskolen og Hvidovre Gymnasium & HF har tilegnet sig i løbet af seks seminardage, samt de fem dages feltstudier i den islandske natur.

Du kan læse om elevernes oplevelser på gymnasiets elevblog, hvor Talenter på Tværs skrev hver dag under rejsen >

Talenter på Tværs’ udstilling om Island kan opleves på Hvidovre Hovedbibliotek frem til den 12. juni. Herefter vil udstillingen blive flyttet til Avedøre Bibliotek.