Stemningen var høj, og vandrehallen på Hvidovre Gymnasium & HF myldrede med liv, da vi tirsdag den 27. januar 2015 afholdt informationsaften.

Arrangementet var yderst velbesøgt, og gæsterne blev fra start til slut fyldt op med viden om alle dele af gymnasielivet.

Gode råd fra rektor
I Salen var der musik med bandet Monday Afternoon, som er et produkt af tilbuddet om frivillig musik. Rektor Kirsten Jensen holdt en tale til de mange fremmødte unge mennesker og deres forældre, og gav dem et par gode råd med på vejen i forhold til, hvordan de kunne forberede sig til gymnasietiden.

Der blev vist elevproducerede film fra gymnasiets masterclasses til Hayesville i USA og Island. Mediefagseleverne viste også deres kunnen på andre måder, da de filmede og live-redigerede alt, hvad der foregik på scenen til de to storskærme.

Tidligere elever delte erfaringer
Den tidligere STX-elev Helene Halberg og HF-elev Matt Lucas Jensen fortalte om deres gymnasietid, og hvad de har brugt deres studentereksamen til, inden gæsterne blev vist rundt på skolen af elevambassadørerne.

Efter rundvisningen var der stor spørgelyst blandt de mange gæster, som fik talt med både undervisere, studievejledere og nuværende elever.

Gik du glip af årets informationsaften, er du altid velkommen til at kontakte en af vores studievejledere eller måske blive elev for en dag.

Der er ansøgningsfrist for STX den 1. marts 2015.