”Det bliver så tomt, når I er væk” og ”I bliver i vore hjerter” stod der blandt andet i lærernes sange til deres afgangselever, da der onsdag den 27. juni blev holdt dimissionsmiddag for studenterne. Den røde tråd i middagen var, at det var lærerne, der fejrede eleverne!

Og dén tone blev allerede slået an fra starten, da studenterne blev budt velkommen ved indgangen af deres lærere, der gav et glas velkomstbobler i vandrehallen. Herefter bød rektor Kirsten Jensen velkommen, hvorefter dørene til skolens festsal blev åbnet, og hver klasse skulle finde deres bord, som var pyntet fint op med blomster og små studenterhuer.

En lækker buffet ventede eleverne – når de da fik tid til at spise imellem de mange indslag fra deres lærere. Udover talerne for hver eneste afgangsklasse havde skolens lærere nemlig også skrevet vers til hver enkelt klasse og samlet det i en sang, og tilsidst overtog skolens Personaleband scenen, bestående af blandt andre lærere, skolens bogsinspektor, den IT-ansvarlige og en sekretær, og optrådte med fem numre med en oplagt og dansende flok studenter foran sig.

Resten af skolens elever slog følge

Da afgangseleverne havde grinet, skålet, spist og fejret sig selv og hinanden, blev dørene klokken 21. 00 åbent for resten af skolens elever, der slog studenterne følge på dansegulvet, hvor der var hyret DJ. Til de tørstige stod lærerne parat bag baren for at servere drikkevarer, og festen sluttede klokken 1 – den sidste HvG-fest nogensinde for afgangselevernes vedkommende.

Her kan du se flere billeder fra festen.