Om samarbejdet
Crossing Borders er en NGO-organisation, som har sin base på Helsingørs Internationale Højskole. Organisationen blev startet i 1999, og dens vision er at bidrage til, at unge mennesker mødes, bor sammen og lærer hinanden bedre at kende på tværs af kulturelle og etniske forskelle.

Crossing Borders’ formål er at øge mulighederne for fred i verden gennem dialog, med særligt fokus på Mellemøsten. For at opnå dette, tilbyder organisationen unge arabere, israelere og europæere et neutralt dialogforum, hvor de har mulighed for at lære færdigheder inden for kommunikation, brug af medier og konfliktløsning, så de bliver i stand til at deltage i udviklingen af deres samfund.

Hvert år vælges elever fra gymnasiet til at deltage i Crossing Borders’ arrangementer, som omfatter konferencer, workshops og rejser. Tidligere har vores elever også lavet et filmprojekt sammen med unge fra andre lande.

Besøg Crossing Borders’ egen hjemmeside her >