VIGTIGT: Ansøgning skal sendes som sikker mail fra din e-boks til mail AK@hvgadm.dk

 

Informationsmøde for interesserede i vores Gymnasiale Indslusningsforløb for Flygtninge og indvandrere – i daglig tale GIF.

Vi vil gerne invitere dig til informationsmøde på vores Gymnasiale Indslusningsforløb for Flygtninge og indvandrere – i daglig tale GIF.
GIF er en 1-årig dansk studentereksamen for fremmedsprogede med opholdstilladelse i Danmark – og måske lige det, som du står og mangler for at kunne forfølge dine karrieredrømme.

Arrangementet afholdes onsdag den 4. april 2018 kl. 15.30-17.30.
Det sker i lokale 182 på Hvidovre Gymnasium & HF,
Blytækkerporten 2, 2650 Hvidovre

Arrangementet starter med et oplæg om uddannelsen. Herefter vil der være mulighed for at tale med lærere og nogle af de nuværende kursister, ligesom du kan overvære forsøg i kemi/fysik.
Der er ingen tilmelding til arrangementet – du møder blot op kl. 15.30 på gymnasiet.

Vi glæder os til at se dig.

Venlig hilsen
Studievejlederne på Hvidovre Gymnasium & HF

______________________________________

På Hvidovre Gymnasium & HF kan du tage et gymnasialt indslusningsforløb for fremmedsprogede, som er sammensat specielt til flygtninge og indvandrere.

Det bliver i daglig tale kaldt “GIF” og er en 1-årig dansk studentereksamen for flygtninge og indvandrere med opholdstilladelse i Danmark.

Med et eksamensbevis fra GIF kan du få adgang til de fleste videregående uddannelser på lige fod med danske studenter og HF’ere.

Du kan søge om optagelse helt frem til studiestart d. 10/8, men det vil være en fordel, at du sender din ansøgning i løbet af marts-april måned, så vi har god tid til at behandle den.

Ansøgningsskema til GIF 2018>

Læs om optagelseskrav på GIF

Få svaret på de mest almindelige spørgsmål om GIF her

Send eventuelt mail til GIF@hvidovregymnasium.dk

Denne mailadresse skal også benyttes, når du sender din ansøgning til os.