Velkommen som ny elev på Hvidovre Gymnasium & HF!

Efter to hyggelige introdage (torsdag den 16. og fredag den 17. august), hvor du lærer skolen og din klasses søde introvenner at kende, skal du i gang med grundforløbet. Grundforløbet varer tre måneder.

I grundforløbet skal du have en række fag, som du fortsætter med gennem hele din gymnasietid.

Derudover præsenterer vi dig for nogle af de studieretninger, som vi tilbyder på skolen. Det vil ske på særlige studievalgsdage. I løbet af grundforløbet vælger du så, hvilken studieretning du gerne vil følge, når grundforløbet slutter. Grundforløbet bliver afløst af dit studieretningsforløb.

Studievalgsdagene, dine læreres faglige vurderinger og samtaler med din studievejleder skal hjælpe dig med vælge den studieretning, som er den helt rigtige for dig.

Studieretningsdagen

Studieretningsforløbet indledes med en studieretningsdag. Her præsenterer vi dig og dine klassekammerater for studieretningsfagene, og du vil finde ud af, hvordan de arbejder sammen. Studieretningsdagen er også en hyggelig dag, hvor klassen bliver rystet sammen, og I lærer jeres lærere bedre at kende.

Studieretningsforløbet varer fra november 2018, til du bliver student i juni 2021.

Her kan du se de fag, du skal have i grundforløbet august 2018-november 2018
Almen sprogforståelse (AP)

Samfundsfag

Naturvidenskabeligt grundforløb (NV)

Sprogfag (tysk/fransk/spansk)

Kunstnerisk fag (mediefag/musik)

Du kan altid få hjælp

Husk at både lærere, studievejledere og administration følger dig gennem alle tre år, og du kan altid gribe fat i os, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at se dig til ‘Sommertræf’ torsdag den 31. maj kl. 17:00 – og til at tage imod dig ved skolestart den 16. august kl. 8:30!

Mange hilsner fra rektor Kirsten Jensen